Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Eveniment cultural marca ALDE, la Bibliotecă
29.11.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 118

Poeta Liliana Ghiță, scriitorul Dumitru Sârghie și profesorul Ion Ivașcu au fost invitații deputatului ALDE, Mihai Niță, la Biblioteca Județeană Ion Minulescu. Susținător activ al oamenilor de cultură cu har în domeniul literar, acesta a organizat un nou eveniment în orașul nostru, marcând, prin prezentarea a două noi apariții editoriale, cei 100 de ani de la Marea Unire.


„Anotimpurile lui Traian Zorzoliu”, semnată Dumitru Sârghie și „Olt-Romanați” în vâltoarea Marelui Război 1916-1918”, scrisă de profesorul Ion Ivașcu sunt cele două volume despre care s-a vorbit la evenimentul organizat de ALDE Olt.
Organizatorii manifestării au folosit acest prilej pentru a rememora clipe unice trăite alături de un mare om al Oltului, profesorul Traian Zorzoliu, cel care a lăsat acestor locuri o adevărată comoară istorică și culturală.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019