Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Eveniment cultural marca ALDE, la Bibliotecă
29.11.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 110

Poeta Liliana Ghiță, scriitorul Dumitru Sârghie și profesorul Ion Ivașcu au fost invitații deputatului ALDE, Mihai Niță, la Biblioteca Județeană Ion Minulescu. Susținător activ al oamenilor de cultură cu har în domeniul literar, acesta a organizat un nou eveniment în orașul nostru, marcând, prin prezentarea a două noi apariții editoriale, cei 100 de ani de la Marea Unire.


„Anotimpurile lui Traian Zorzoliu”, semnată Dumitru Sârghie și „Olt-Romanați” în vâltoarea Marelui Război 1916-1918”, scrisă de profesorul Ion Ivașcu sunt cele două volume despre care s-a vorbit la evenimentul organizat de ALDE Olt.
Organizatorii manifestării au folosit acest prilej pentru a rememora clipe unice trăite alături de un mare om al Oltului, profesorul Traian Zorzoliu, cel care a lăsat acestor locuri o adevărată comoară istorică și culturală.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019