Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Film românesc, lansat la Slatina
26.10.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 242

Doi războinici daci ajung în era noastră, descoperind cum a evoluat poporul lor. Într-o ultimă luptă ce pune capăt unui conflict de peste 2.000 de ani, soarta României va fi schimbată pe veci. Este subiectul unui nou film românesc, lansat aseară la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina.


„Pentru România” este un film regizat de Andrei Bărbat și prezintă povestea a doi daci ce vin în zilele noastre și observă cum au evoluat românii ca popor. Echipa de producție a acestui film se află într-un turneu de promovare, iar Slatina a fost inclusă în programul acestui proiect.
Din distribuția filmului face parte și sportivul Radu Valahu, supranumit braţul de fier al României. Producția poate fi vizionată acum și la Cinema Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019