Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Film românesc, lansat la Slatina
26.10.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 231

Doi războinici daci ajung în era noastră, descoperind cum a evoluat poporul lor. Într-o ultimă luptă ce pune capăt unui conflict de peste 2.000 de ani, soarta României va fi schimbată pe veci. Este subiectul unui nou film românesc, lansat aseară la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina.


„Pentru România” este un film regizat de Andrei Bărbat și prezintă povestea a doi daci ce vin în zilele noastre și observă cum au evoluat românii ca popor. Echipa de producție a acestui film se află într-un turneu de promovare, iar Slatina a fost inclusă în programul acestui proiect.
Din distribuția filmului face parte și sportivul Radu Valahu, supranumit braţul de fier al României. Producția poate fi vizionată acum și la Cinema Slatina.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019