Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Zvonul“, în premieră la Slatina
19.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 191

Piesa de teatru „Zvonul“ a fost jucată în premieră, aseară, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina. Artiști locali, dar și din Craiova, Târgoviște și București au prezentat un crâmpei din viața la țară, în perioada comunistă, când oamenilor le-au fost confiscate averile și bunurile din gospodărie. Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Slatina.


Sala Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina a devenit neîncăpătoare, aseară, pentru slătinenii veniți la teatru. A fost premiera piesei „Zvonul“, la realizarea căreia artiști cunoscuți au lucrat intens timp de trei luni.
Publicul a fost captivat de prestația artiștilor, care a fost lăudată la finalul piesei.
Piesa de teatru „Zvonul“ este inspirată din viața oamenilor de la țară, din perioada comunistă, când s-a trecut la colectivizare, iar românii trăiau în sărăcie. A fost o lecție de istorie, adresată în special celor care nu au trait acele vremuri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019