Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Zvonul“, în premieră la Slatina
19.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 181

Piesa de teatru „Zvonul“ a fost jucată în premieră, aseară, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina. Artiști locali, dar și din Craiova, Târgoviște și București au prezentat un crâmpei din viața la țară, în perioada comunistă, când oamenilor le-au fost confiscate averile și bunurile din gospodărie. Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Slatina.


Sala Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina a devenit neîncăpătoare, aseară, pentru slătinenii veniți la teatru. A fost premiera piesei „Zvonul“, la realizarea căreia artiști cunoscuți au lucrat intens timp de trei luni.
Publicul a fost captivat de prestația artiștilor, care a fost lăudată la finalul piesei.
Piesa de teatru „Zvonul“ este inspirată din viața oamenilor de la țară, din perioada comunistă, când s-a trecut la colectivizare, iar românii trăiau în sărăcie. A fost o lecție de istorie, adresată în special celor care nu au trait acele vremuri.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019