Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
KidStar, cea mai bună trupă de teatru
16.10.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 118

Două premii importante au intrat în palmaresul trupei de teatru KidStar. „Cel mai bun actor în rol principal” și „cea mai bună trupă de gimnaziu” sunt distincțiile primite de micii actori slătineni, la Festivalul Național de Teatru „Ludicus”.


În perioada 12-14 octombrie, orașul Mioveni a găzduit cea de-a XV-a ediție a Festivalului Național de Teatru „Ludicus”. Sute de copii pasionați de actorie au evoluat pe scena Centrului Cultural din oraș, în fața unui juriu format din actrițele Paula Chirilă și Iulia Verdeș și regizorul Laurențiu Tudor. Talentata și entuziasta echipă a Teatrului de copii KidStar Slatina, condusă de regizorul Nicu Popa a evoluat cu succes în festival, reușind să îi impresioneze pe jurați. „Trădarea lui Horea” s-a intitulat spectacolul de teatru poetic pus în scenă de actorii slătineni. După o evoluție excelentă, aplaudată frenetic de un public numeros, au venit și premiile. „Cel mai bun actor în rol principal” este distincția pe care a primit-o Ionel Cătălin Crețu, cel care a interpretat personajul Horea, iar echipa KidStar a fost răsplătită cu premiul „Cea mai bună trupă de gimnaziu”. Și în 2016, actorii slătineni s-au clasat pe locul I al acestui festival,cu spectacolul „Carte de povești cu poze”. Proiectul cultural în care este implicată trupa de teatru Kid Star este susținut de Primăria și Consiliul Local Slatina.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019