Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
KidStar, cea mai bună trupă de teatru
16.10.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 128

Două premii importante au intrat în palmaresul trupei de teatru KidStar. „Cel mai bun actor în rol principal” și „cea mai bună trupă de gimnaziu” sunt distincțiile primite de micii actori slătineni, la Festivalul Național de Teatru „Ludicus”.


În perioada 12-14 octombrie, orașul Mioveni a găzduit cea de-a XV-a ediție a Festivalului Național de Teatru „Ludicus”. Sute de copii pasionați de actorie au evoluat pe scena Centrului Cultural din oraș, în fața unui juriu format din actrițele Paula Chirilă și Iulia Verdeș și regizorul Laurențiu Tudor. Talentata și entuziasta echipă a Teatrului de copii KidStar Slatina, condusă de regizorul Nicu Popa a evoluat cu succes în festival, reușind să îi impresioneze pe jurați. „Trădarea lui Horea” s-a intitulat spectacolul de teatru poetic pus în scenă de actorii slătineni. După o evoluție excelentă, aplaudată frenetic de un public numeros, au venit și premiile. „Cel mai bun actor în rol principal” este distincția pe care a primit-o Ionel Cătălin Crețu, cel care a interpretat personajul Horea, iar echipa KidStar a fost răsplătită cu premiul „Cea mai bună trupă de gimnaziu”. Și în 2016, actorii slătineni s-au clasat pe locul I al acestui festival,cu spectacolul „Carte de povești cu poze”. Proiectul cultural în care este implicată trupa de teatru Kid Star este susținut de Primăria și Consiliul Local Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019