Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Slatina. Acasă la Eugen Ionescu”, o nouă ediție
03.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 316

Și în acest an, Primăria Slatina pune la încercare creativitatea elevilor slătineni în cadrul celei de-a VII-a ediții a concursului „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu”. Pentru a intra în cursa pentru premiile puse în joc, tinerii trebuie să realizeze fie un eseu literar, fie o creație artistică inspirate din opera marelui scriitor român.


Concursul „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu” își propune să dezvolte abilitățile de comunicare ale tinerei generații prin transpunerea într-o manieră personală a operei dramaturgului slătinean Eugen Ionescu. La competiția desfășurată în perioada 14 noiembrie - 4 decembrie pot participa atât elevii de gimnaziu, cât și de liceu.
Concurenții pot participa doar la o singură secțiune a concursului.
Și în acest an, creativitatea copiilor va fi răsplătită cu premii substanțiale în bani. Cele mai bune lucrări vor fi premiate cu 1.000 de lei, ocupanții locului doi vor fi răsplătiți cu 600 de lei, iar cei de pe locul trei cu 400 de lei. 200 de lei valorează premiile oferite pentru lucrările cu cea mai mare popularitate. Aceste premii de popularitate vor fi desemnate în funcție de numărul de like-uri primite. Pentru ediția din acest an, Consiliul Local Slatina a alocat suma de 20.000 de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE