Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Virtuozitate instrumentală în festival
26.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 107

Tineri talentați din mai multe județe ale țării au urcat și ieri pe scena Festivalului-Concurs Naţional „Arte şi Tradiţii Româneşti”, organizat de Şcoala Populară de Arte şi Meserii Slatina. A fost secțiunea instrumente populare, la care au participat 12 concurenți. Festivalul s-a încheiat cu un spectacol oferit de Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu.


 În cea de-a treia zi a Festivalului-Concurs Naţional „Arte şi Tradiţii Româneşti”, pe scenă au urcat tineri talentați, care au interpretat piese instrumentale din mai multe zone ale țării. Copiii au lăsat emoțiile și au încercat să impresioneze juriul cu cele două piese pe care le-a interpretat fiecare.

Din juriu au făcut parte și cunoscuta artistă de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa şi soțul acesteia, muzicianul și folcloristul Ştefan Cigu. Cei doi i-au felicitat pe organizatori, dar și pe concurenți pentru munca și talentul lor.
La secțiunea muzică clasică, premiul I a mers la Baia Mare, iar la instrumentală populară, primul loc a fost câștigat de un reprezentant de la Alexandria.
Festivalul-Concurs Naţional „Arte şi Tradiţii Româneşti” s-a încheiat cu un spectacol oferit de Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018