Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Muzică sârbească la Festivalul Școlilor de Arte
25.09.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 195

Cea de-a doua zi a Festivalului „Arte și Tradiții Românești” s-a încheiat cu un spectacol de muzică sârbească, susținut de artistul Boban Jonovic și trupa sa.


Cunoscutul interpret de muzică populară a venit, din nou, la Slatina pentru a susține un recital pe scena Festivalului „Arte și Tradiții Românești”.

Pentru Boban Jonovic, Slatina a devenit unul dintre locurile dragi sufletului său și se întoarce cu plăcere ori de câte ori are ocazia. Pentru că aici sunt oameni calzi și primitori, dar mai ales, pentru că aici a întâlnit-o pe femeia vieții sale.

Alături de Boban Jonovic și trupa sa de instrumentiști, pe scena de la Slatina au urcat și dansatoarele Ansamblului „Murgulețul” din Potcoava.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018