Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cartea nu are vacanță
25.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 328

Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” nu este numai locul din care se împrumută cărți. Este tărâmul distracției pentru zeci de copii care participă zilnic la ateliere organizate sub motto-ul „Cartea nu are vacanță”. Fie că modelează, pictează, fac tablouri decorative inedite sau participă la sesiuni de citit în lanț, cei mici sunt atrași de aceste activități.


 Fiecare peștișor buclucaș ascunde o ghicitoare pe care pescarul o citește în fața trupei de copii curioși.
Toate aceste activități se desfășoară în această perioadă la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” din Slatina, în cadrul atelierelor de vacanță derulate sub egida „Cartea nu are vacanță”.
Copiii au activități fascinante zi de zi. Confecționează diverse obiecte decorative, de la tablouri și până la statuete din materiale reciclabile.
Atelierele de vacanță se desfășoară în perioada 2 iulie -10 august, în sesiuni de câte două săptămâni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019