Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătineni, în juriu la Festivalul Giffoni
23.07.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 239

În Italia a început o nouă ediție a Festivalului Internațional de Film pentru copii „Giffoni”. România este reprezentată din nou de o delegație din care fac parte adolescenți slătineni. Ei vor juriza filmele înscrise în concurs și se vor bucura de un program de vacanță minunat.


 Giffoni este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume dedicate copiilor și adolescenților. Cea de a 48-a ediție a Festivalului de Film Giffoni are loc în perioada 20-28 iulie. Mii de tineri vin din toată lumea în comuna Giffoni Valle Piana, din apropiere de Salerno, pentru a juriza filme sau a se întâlni cu vedete internaționale. De șapte ani, delegația României este condusă de profesoara de matematică Grațiela Popa. Anul acesta, ea se află în Italia cu două eleve de la Școala Gimnazială Eugen Ionescu și un elev din București. Adolescenții au rolul de jurați. Ei vor viziona 100 de filme de scurt și lung metraj înscrise în concurs. Sunt acolo 5.600 de jurați din 52 de țări și împreună se bucură de vacanță, discută cu regizorii și actorii prezenți la festival. În timpul liber, copiii participă la concerte și workshop-uri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019