Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lyra Band a început concertele estivale
20.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2068

Formația de estradă a Slatinei, Lyra Band, a deschis stagiunea estivală, prima reprezentație fiind organizată miercuri seara, pe Esplanadă. De acum și până în a doua parte a lunii septembrie, în fiecare miercuri seara, artiștii de la Lyra vor surprinde printr-un repertoriu nou în concertele organizate în diferite parcuri din oraș.


 Amânată de ploile repetate, stagiunea estivală a formației de estradă Lyra Band a început miercuri seara. Dirijorul trupei, Ilie Hău, promite o serie de reprezentații cu melodii noi și o prestație îmbunătățită, menite să îi delecteze pe slătineni.
Fie că treceau prin zonă, fie că au venit special să asculte concertul, spectatorii s-au declarat fascinați de acordurile muzicii de promenadă.
Începând din această vară, artiștii vor putea fi ascultați de slătineni și în Parcul Pitești, acolo unde municipalitatea a amenajat o scenă pentru concerte.
Următorul concert va avea loc pe 1 august, în parcul din apropiere de Fântâna Speranței, în următoarea zi de miercuri în Parcul Pitești, iar peste o săptămână în Parcul Eugen Ionescu. Circuitul spectacolelor va fi reluat, până la jumătatea lunii septembrie.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019