Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vacanță în lumea artei
19.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 264

Atelierele de vacanță din cadru Bibliotecii Județene atrag zilnic zeci de copii care își petrec într-un mod plăcut șu util timpul liber. Cei care au ales să vină la pictură, spre exemplu, sunt învățați tehnici noi, vizitează locuri frumoase din oraș pentru a le pune apoi pe hârtie, sub îndrumarea profesorului Adriana Vâlcea.


 Pictura e fascinantă, o spun micuții care au ales să dea tableta sau telefonul mobil pe orele petrecute zilnic în cadrul Atelierelor de vacanță ale Bibliotecii Județene. Sub coordonarea profesoarei Adriana Vâlcea, copiii creează mici opere de artă, ingenios concepute. Fie că aleg să realizeze portretele unor personaje îndrăgite, peisaje sau chiar icoane, cu toții sunt captivați de aceste activități. Chiar și cei care și-au descoperit acum pasiunea pentru pictură mărturisesc bucuroși că adoră să se relaxeze prin pictură dau desen.
Alex
și-a propus să picteze o icoană, iar cu puțin ajutor aproape că a terminat-o.
Copiii vin la atelierul de pictură de două ori pe săptămână, câte două ore. Activitățile diferă de la o zi la alta, astfel încât cei mici să învețe cât mai multe lucruri despre această artă, fără să se plictisească.
În cadrul Bibliotecii Județene se desfășoară și alte activități cultural-educative, sub egida „Cartea nu are vacanță”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE