Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un milion de lei pentru ONG-uri
27.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 130

Un milion de lei este suma alocată anul acesta de Primăria Slatina pentru fundațiile și persoanele fizice care vor să deruleze proiecte de interes local. Fie că vorbim de tipărirea unor cărți, realizarea unor filme documentare sau a unor expoziții, organizarea unor campanii de informare, toate trebuie puse în aplicare până la sfârșitul anului.


 Proiecte cu impact cultural, social, educativ și sportiv, idei noi, dar și inițiative pornite în alți ani și continuate de slătineni cu inițiativă, toate vor fi sprijinite de autoritățile locale, care alocă și anul acesta sume importante drept finanțări nerambursabile.
Pe lista cu proiecte aprobate se regăsește Asociația Cultural Artistică Lyra, pentru fanfara orașului, concertele de stradă și concertele școlare și pentru spectacolul devenit tradiție, „Bucuria Crăciunului”. Asociația culturală „Amprente Oltene” va realiza un film și un breviar documentar „Centenar. Slatina pe drumul Marii Uniri”, iar jurnalistul George Pițulescu va tipări volumul „Iubim Slatina- povești pe soclu”. Acestea și toate celelalte proiectele au fost aprobate după ce o comisie a analizat documentația depusă de fiecare solicitant.
Banii vor fi alocați în două tranșe, solicitanții având obligația să justifice cheltuirea lor și să finalizeze proiectul până la sfârșitul anului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE