Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Corul Symbol a cântat Centenarul Unirii la Slatina
22.06.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 171

A fost o seară magică la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina. Prestigiosul Cor de Copii şi Tineret Symbol, dirijat de maestrul Jean Lupu și Luminița Guțanu Stoian, a susținut pentru slătineni un concert extraordinar, dedicat Centenarului Unirii. Minunații copii au încântat publicul cu vocile lor de îngeri.


 Îmbrăcați în costume populare tradiționale din toate zonele țării, copiii Corului Symbol au însuflețit scena și au emoționat spectatorii. Sub bagheta magică a dirijorilor Jean Lupu și Luminița Guțanu Stoian, tinerii au abordat cu sensibilitate piese din repertoriul patriotic și religios, dar și din folclorul românesc.

A fost o seară minunată, au spus spectatorii prezenți la concertul Corului Symbol.
După Slatina, Turneul Național „Cântând Centenarul Unirii” continuă la Caracal, unde Corul Symbol concertează în această seară la Teatrul Național.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018