Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Artele plastice, pe mâini bune
08.06.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 801

Micii artiști ai Centrului de Creație coordonat de pictorul slătinean Marius Cioc și-au prezentat cele mai noi lucrări în cadrul unei expoziții de grup. Evenimentul a avut loc ieri, la Biblioteca Județeană Ion Minulescu, iar tablourile vor fi expuse aici până în ultima zi a lunii iunie.


 Zeci de lucrări realizate de copii sub îndrumarea profesorului Marius Cioc au fost expuse pe simezele Bibliotecii Județene. Expoziţia este o sursă de inspiraţie pentru iubitorii de artă de toate vârstele.
Expoziția va fi deschisă la Biblioteca Județeană până pe 30 iunie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018