Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cântând Centenarul Unirii
06.06.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 222

Un eveniment cultural de excepție pentru un moment istoric de referință. Corul Symbol al Patriarhiei Române vine la Slatina cu un concert special dedicat Centenarului Unirii. Reședința județului Olt și municipiul Caracal sunt puncte ale turneului pe care formația condusă de maestrul Jean Lupu îl realizează în acest an în toată țara cu un repertoriu special.


 După ce a concertat în ianuarie la Slatina, la împlinirea a 650 de ani de atestare documentară a municipiului, maestrul Jean Lupu revine din nou acasă. De data aceasta cu un recital extraordinar, închinat Centenarului Marii Uniri.
Concertul va avea loc la centrul Cultural Eugen Ionescu, joi, 21 iunie, de la ora 18:00. Corul Symbol va cânta și la Teatrul Național din Caracal, vineri, pe 22 iunie.
Turneul „Cântând Centenarul Unirii” a început pe 24 aprilie la Ateneul Român, a continuat la Târgoviște, Pitești și Râmnicu Vâlcea și se încheie pe 24 septembrie, la Alba Iulia, nu înainte de a susține concerte în mai multe orașe mari din țară.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018