Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cântând Centenarul Unirii
06.06.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 199

Un eveniment cultural de excepție pentru un moment istoric de referință. Corul Symbol al Patriarhiei Române vine la Slatina cu un concert special dedicat Centenarului Unirii. Reședința județului Olt și municipiul Caracal sunt puncte ale turneului pe care formația condusă de maestrul Jean Lupu îl realizează în acest an în toată țara cu un repertoriu special.


 După ce a concertat în ianuarie la Slatina, la împlinirea a 650 de ani de atestare documentară a municipiului, maestrul Jean Lupu revine din nou acasă. De data aceasta cu un recital extraordinar, închinat Centenarului Marii Uniri.
Concertul va avea loc la centrul Cultural Eugen Ionescu, joi, 21 iunie, de la ora 18:00. Corul Symbol va cânta și la Teatrul Național din Caracal, vineri, pe 22 iunie.
Turneul „Cântând Centenarul Unirii” a început pe 24 aprilie la Ateneul Român, a continuat la Târgoviște, Pitești și Râmnicu Vâlcea și se încheie pe 24 septembrie, la Alba Iulia, nu înainte de a susține concerte în mai multe orașe mari din țară.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018