Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Osica de Jos, marele câștigător al Festivalului „Călușul Românesc”
04.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 844

Călușarii din comuna Osica de Jos sunt câștigătorii trofeului la cea de-a XX-a ediție a Concursului Național de Dans „Călușul Românesc”. Festivalul s-a încheiat vineri seară, cu premierea celor mai buni participanți. Invitatul special al evenimentului, Nea Mărin, i-a felicitat pe organizator pentru că astfel, duc tradiția mai departe.


 Premierea câștigătorilor la cea de-a XX-a ediție a Concursului Național de Dans pentru copii, „Călușul Românesc”, a avut loc, vineri, pe Esplanada Slatinei. A fost o explozie de bucurie, lacrimi și aplauze în rândul participanților. Organizatorii au oferit premii la fiecare secțiune în parte, iar călușarii din localitatea Osica de Jos au obținut trofeul. Marele premiu pentru prestația artistică a ajuns la un copil de 9 ani, de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina, iar premiul pentru cel mai tânăr călușar a fost oferit unui băiețel de doi ani.
Câștigătorii trofeului au spus că acest premiu reprezintă rodul muncii și talentului.
Invitatul special al evenimentului, Nea Mărin, spune că acest concurs național duce mai departe tradiția călușului românesc.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019