Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Osica de Jos, marele câștigător al Festivalului „Călușul Românesc”
04.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 600

Călușarii din comuna Osica de Jos sunt câștigătorii trofeului la cea de-a XX-a ediție a Concursului Național de Dans „Călușul Românesc”. Festivalul s-a încheiat vineri seară, cu premierea celor mai buni participanți. Invitatul special al evenimentului, Nea Mărin, i-a felicitat pe organizator pentru că astfel, duc tradiția mai departe.


 Premierea câștigătorilor la cea de-a XX-a ediție a Concursului Național de Dans pentru copii, „Călușul Românesc”, a avut loc, vineri, pe Esplanada Slatinei. A fost o explozie de bucurie, lacrimi și aplauze în rândul participanților. Organizatorii au oferit premii la fiecare secțiune în parte, iar călușarii din localitatea Osica de Jos au obținut trofeul. Marele premiu pentru prestația artistică a ajuns la un copil de 9 ani, de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina, iar premiul pentru cel mai tânăr călușar a fost oferit unui băiețel de doi ani.
Câștigătorii trofeului au spus că acest premiu reprezintă rodul muncii și talentului.
Invitatul special al evenimentului, Nea Mărin, spune că acest concurs național duce mai departe tradiția călușului românesc.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018