Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Călușul românesc” a ajuns și în cartierele Slatinei
01.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 269

Pe lângă tabloul coregrafic de excepție susținut în deschidere, pe Esplanadă, festivalul „Călușul românesc” a adus cântece, dansuri și voie bună și în cartierele Slatinei. Artiști de pretutindeni și-au dat mâna la Fântâna Speranței, dar și la Steaua, să anunțe acest eveniment. Prestațiile lor au fost extrem de apreciate de slătineni.


Din Maramureș, din Transilvania, din Dobrogea sau Moldova, ansamblurile folclorice venite la Slatina au fascinat cu spectacolele lor stradale sute de spectatori. Cu toții au fost încântați de dansurile spectaculoase, dar și de ținuta impecabilă a artiștilor.
Festivalul Național al Copiilor „Călușul românesc” a început miercuri și se termină în această seară, când are loc festivitatea de premiere. În cele trei zile de concurs au urcat pe scenă peste 2.000 de copii care au vrut să convingă juriul că
s-au pregătit temeinic și merită să fie recompensați.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019