Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Călușul românesc” a ajuns și în cartierele Slatinei
01.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 242

Pe lângă tabloul coregrafic de excepție susținut în deschidere, pe Esplanadă, festivalul „Călușul românesc” a adus cântece, dansuri și voie bună și în cartierele Slatinei. Artiști de pretutindeni și-au dat mâna la Fântâna Speranței, dar și la Steaua, să anunțe acest eveniment. Prestațiile lor au fost extrem de apreciate de slătineni.


Din Maramureș, din Transilvania, din Dobrogea sau Moldova, ansamblurile folclorice venite la Slatina au fascinat cu spectacolele lor stradale sute de spectatori. Cu toții au fost încântați de dansurile spectaculoase, dar și de ținuta impecabilă a artiștilor.
Festivalul Național al Copiilor „Călușul românesc” a început miercuri și se termină în această seară, când are loc festivitatea de premiere. În cele trei zile de concurs au urcat pe scenă peste 2.000 de copii care au vrut să convingă juriul că
s-au pregătit temeinic și merită să fie recompensați.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018