Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, mesagerul Călușului Românesc
31.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1321

Slatina a fost din nou orașul în care dansul popular ocupă un loc de cinste. Peste 2.000 de copii din toate colțurile țării, dar și din străinătate, îmbrăcați în port popular, au jucat în sincron pe Esplanadă, uimind din nou mii de oameni care i-au urmărit cu sufletul la gură. Cu acest tablou coregrafic de excepție, Festivalul Național al Copiilor „Călușul Românesc” se înscrie în rândul manifestărilor artistice de top din România.


 „Când se joacă românește, România întinerește” au strigat în cor aseară mii de dansatori, care au demonstrat că Slatina este un mesager veritabil al folclorului românesc. La ediția a XX-a Festivalului Național al Copiilor „Călușul Românesc”, în anul în care sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, slătinenii, dar și oaspeții din țară au avut parte de un spectacol fascinant.
Tabloul coregrafic derulat pe Esplanada Slatinei a fascinat mii de oameni, care au fredonat și au aplaudat îndelung fiecare reprezentație.
Pentru dansatori a fost o onoare să fie parte a acestui moment artistic unic. Codruța și Ștefania
au venit de la Întorsura Buzăului, din Covasna, să danseze alături de artiști din toată țara, pe Esplanada Slatinei.

Invitat special și membru al juriului la ediția din acest an a „Călușului Românesc” este Marin Barbu, cunoscut drept nea Mărin, vedeta TV a emisiunii „Poftiți pe la noi”. Călușar vestit, el a vorbit despre începuturile acestui festival și, provocat de jurnaliști, a făcut și o scurtă demonstrație de căluș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018