Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Călușul românesc”, un festival de poveste
31.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 699

Ținute impecabile, coregrafii fascinante, o organizare perfectă. Pe scurt: Festivalul național al copiilor „Călușul românesc”, organizat la Slatina. În spatele acestui eveniment care a căpătat deja un renume internațional stau foarte mulți oameni care iubesc și apreciază folclorul, care cred cu tărie că dansul popular trebuie să meargă mai departe. Astăzi, au fost răsplătiți cu toții pentru implicare.


 După tabloul coregrafic uimitor de aseară, când peste 2.000 de copii au dansat in sincron dansuri populare din toată țara, „Călușul românesc” a avut astăzi un moment festiv, dedicat colaboratorilor. 20 de ani de la prima ediție, împliniți în anul centenarului, au fost marcați în cadrul unui eveniment organizat la Consiliul Județean.
Organizatorii au punctat un aspect pe care puțini dintre cei care se bucură de reprezentațiile dansatorilor îl știu. Aceste manifestări primesc finanțare minimă din partea Ministerului Educației, fondurile fiind alocate în mare parte de autoritățile locale.
Reprezentanții Primăriei Slatina și cei ai Consiliului Județean i-au asigurat pe cei care pun în scenă acest festival de susținerea lor și în anii ce vor urma. În semn de recunoștință, le-au oferit diplome și trofee aniversare.
Nea Mărin, vedeta de anul acesta a festivalului, a transmis un mesaj de susținere a acestor manifestări artistice.
Diplome aniversare au primit toate instituțiile care au dat o mână de ajutor în organizarea festivalului, dar și reprezentanții mass-media.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018