Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Călușul românesc”, un festival de poveste
31.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 738

Ținute impecabile, coregrafii fascinante, o organizare perfectă. Pe scurt: Festivalul național al copiilor „Călușul românesc”, organizat la Slatina. În spatele acestui eveniment care a căpătat deja un renume internațional stau foarte mulți oameni care iubesc și apreciază folclorul, care cred cu tărie că dansul popular trebuie să meargă mai departe. Astăzi, au fost răsplătiți cu toții pentru implicare.


 După tabloul coregrafic uimitor de aseară, când peste 2.000 de copii au dansat in sincron dansuri populare din toată țara, „Călușul românesc” a avut astăzi un moment festiv, dedicat colaboratorilor. 20 de ani de la prima ediție, împliniți în anul centenarului, au fost marcați în cadrul unui eveniment organizat la Consiliul Județean.
Organizatorii au punctat un aspect pe care puțini dintre cei care se bucură de reprezentațiile dansatorilor îl știu. Aceste manifestări primesc finanțare minimă din partea Ministerului Educației, fondurile fiind alocate în mare parte de autoritățile locale.
Reprezentanții Primăriei Slatina și cei ai Consiliului Județean i-au asigurat pe cei care pun în scenă acest festival de susținerea lor și în anii ce vor urma. În semn de recunoștință, le-au oferit diplome și trofee aniversare.
Nea Mărin, vedeta de anul acesta a festivalului, a transmis un mesaj de susținere a acestor manifestări artistice.
Diplome aniversare au primit toate instituțiile care au dat o mână de ajutor în organizarea festivalului, dar și reprezentanții mass-media.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019