Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Eugen Ionescu, din nou acasă
13.05.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 198

Un program expozițional național dedicat unor mari valori românești consacrate în afara țării se desfășoară la Muzeul Județean Olt, în cadrul proiectului cultural „România e acasă”. Ioan Petru Culianu, Eugen Ionescu, Ștefan Baciu, Emil Cioran, Panait Istrati sunt personalitățile care au îmbogățit patrimoniul culturii universale.


 Muzeul Județean Olt și Muzeul „Casa Mureșenilor” din Brașov a organizat la Slatina vernisajul expoziției foto-documentare „Eugen Ionescu”. Aceasta face parte dintr-un calendar expozițional complex, ce se realizează pe parcursul întregului an, în contextul Centenarului României Mari. Oameni de cultură și oficialități locale au participat cu interes la expoziția dedicată marelui dramaturg de renume internațional, născut la Slatina.
Expoziția „Eugen Ionescu” cuprinde documente și fotografii inedite și va fi deschisă la Muzeul Județean Olt în perioada 14 mai - 8 iunie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024