Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Eugen Ionescu, din nou acasă
14.05.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 107

Un program expozițional național dedicat unor mari valori românești consacrate în afara țării se desfășoară la Muzeul Județean Olt, în cadrul proiectului cultural „România e acasă”. Ioan Petru Culianu, Eugen Ionescu, Ștefan Baciu, Emil Cioran, Panait Istrati sunt personalitățile care au îmbogățit patrimoniul culturii universale.


 Muzeul Județean Olt și Muzeul „Casa Mureșenilor” din Brașov a organizat la Slatina vernisajul expoziției foto-documentare „Eugen Ionescu”. Aceasta face parte dintr-un calendar expozițional complex, ce se realizează pe parcursul întregului an, în contextul Centenarului României Mari. Oameni de cultură și oficialități locale au participat cu interes la expoziția dedicată marelui dramaturg de renume internațional, născut la Slatina.
Expoziția „Eugen Ionescu” cuprinde documente și fotografii inedite și va fi deschisă la Muzeul Județean Olt în perioada 14 mai - 8 iunie.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019