Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Unitate în diversitate” – artă și tradiție
16.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 185

Dans mixt sau modern, căluș, muzică ușoară, balet sunt doar câteva dintre momentele artistice prezentate de Școala Populară de Arte și Meserii în cadrul spectacolului extraordinar „Unitate în diversitate”. La evenimentul organizat sub egida Centenarului României, cel mai așteptat moment a fost cel al invitatului special, Ansamblul „Dunav”, din localitatea mehedințeană Svinița.


 Sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina a găzduit vineri după-amiază spectacolul „Unitate în diversitate”, organizat de Școala Populară de Arte și Meserii Slatina. Timp de câteva ore, publicul s-a bucurat de momente artistice deosebite.
Invitatul special al spectacolului a fost Ansamblul de dansuri sârbești „Dunav”, consacrat la nivel național și internațional.
Meșterii populari și-au etalat creațiile pe care le realizează cu elevii lor de la clasele acestei școli.
Parteneri ai spectacolului centenar „Unitate în diversitate” au fost primăriile Slatina, Potcoava, Brebeni, Izvoarele, Șerbănești, Morunglav, Iancu Jianu, GAL Ghimpețeni, Palatul Copiilor „Adrian Băran” și Muzeul Județean Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019