Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Unitate în diversitate” – artă și tradiție
16.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 131

Dans mixt sau modern, căluș, muzică ușoară, balet sunt doar câteva dintre momentele artistice prezentate de Școala Populară de Arte și Meserii în cadrul spectacolului extraordinar „Unitate în diversitate”. La evenimentul organizat sub egida Centenarului României, cel mai așteptat moment a fost cel al invitatului special, Ansamblul „Dunav”, din localitatea mehedințeană Svinița.


 Sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina a găzduit vineri după-amiază spectacolul „Unitate în diversitate”, organizat de Școala Populară de Arte și Meserii Slatina. Timp de câteva ore, publicul s-a bucurat de momente artistice deosebite.
Invitatul special al spectacolului a fost Ansamblul de dansuri sârbești „Dunav”, consacrat la nivel național și internațional.
Meșterii populari și-au etalat creațiile pe care le realizează cu elevii lor de la clasele acestei școli.
Parteneri ai spectacolului centenar „Unitate în diversitate” au fost primăriile Slatina, Potcoava, Brebeni, Izvoarele, Șerbănești, Morunglav, Iancu Jianu, GAL Ghimpețeni, Palatul Copiilor „Adrian Băran” și Muzeul Județean Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018