Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Eugen Ionescu – prima sută de ani
30.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 81

Ziua Mondială a Teatrului și trecerea în neființă a marelui dramaturg Eugen Ionescu au fost marcate de Casa Corpului Didactic Olt printr-o manifestare culturală. Cu un simpozion și o manifestare de tip Workshop, organizatorii evenimentului au bifat cu succes o nouă activitate în calendarul acestui an.


 Simpozionul a cuprins două secțiuni de comunicări științifice: una despre viața și opera lui Eugen Ionescu, iar cealaltă, despre metodele și tehnicile de promovare a teatrului în școala românească.
În cadrul simpozionului, elevii de la Școala „Eugen Ionescu” au participat la un workshop intitulat „De la real la imaginar și viceversa”.
Cu ocazia acestor activități, elevii au descoperit lumea minunată a teatrului. Ei au fost actori, regizori, scenografi sau agenți de publicitate, iar pentru „Zilele Eugen Ionescu” se pregătesc să pună în scenă piesa „Viitorul e în ouă”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018