Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Eugen Ionescu – prima sută de ani
30.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 106

Ziua Mondială a Teatrului și trecerea în neființă a marelui dramaturg Eugen Ionescu au fost marcate de Casa Corpului Didactic Olt printr-o manifestare culturală. Cu un simpozion și o manifestare de tip Workshop, organizatorii evenimentului au bifat cu succes o nouă activitate în calendarul acestui an.


 Simpozionul a cuprins două secțiuni de comunicări științifice: una despre viața și opera lui Eugen Ionescu, iar cealaltă, despre metodele și tehnicile de promovare a teatrului în școala românească.
În cadrul simpozionului, elevii de la Școala „Eugen Ionescu” au participat la un workshop intitulat „De la real la imaginar și viceversa”.
Cu ocazia acestor activități, elevii au descoperit lumea minunată a teatrului. Ei au fost actori, regizori, scenografi sau agenți de publicitate, iar pentru „Zilele Eugen Ionescu” se pregătesc să pună în scenă piesa „Viitorul e în ouă”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018