Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Eugen Ionescu – prima sută de ani
30.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 123

Ziua Mondială a Teatrului și trecerea în neființă a marelui dramaturg Eugen Ionescu au fost marcate de Casa Corpului Didactic Olt printr-o manifestare culturală. Cu un simpozion și o manifestare de tip Workshop, organizatorii evenimentului au bifat cu succes o nouă activitate în calendarul acestui an.


 Simpozionul a cuprins două secțiuni de comunicări științifice: una despre viața și opera lui Eugen Ionescu, iar cealaltă, despre metodele și tehnicile de promovare a teatrului în școala românească.
În cadrul simpozionului, elevii de la Școala „Eugen Ionescu” au participat la un workshop intitulat „De la real la imaginar și viceversa”.
Cu ocazia acestor activități, elevii au descoperit lumea minunată a teatrului. Ei au fost actori, regizori, scenografi sau agenți de publicitate, iar pentru „Zilele Eugen Ionescu” se pregătesc să pună în scenă piesa „Viitorul e în ouă”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019