Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Viața la țară, în fotografie
29.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 198

Salonul Național de Artă Fotografică „Etnografica” a ajuns la a șaptea ediție, iar organizatorii lui au decis să expună anul acesta la Slatina doar fotografii realizate exclusiv în județul Olt. Toate lucrările au caracter etnografic și sunt realizate în cadrul unei tabere de creație desfășurate în mai multe localități oltene.


 30 de lucrări sunt expuse în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” la Salonul Național de Artă Fotografică „Etnografica”.
Zece artiști-fotografi expun anul acesta un număr de 30 de lucrări în care sunt surprinse imagini reprezentative pentru lumea satului oltenesc. Unul dintre ei este Dana Iancu, o slătineancă pasionată de fotografie.
„Etnografica” este o expoziție itinerantă, așa că, în următoarele luni va poposi la Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Târgoviște și Craiova. La Slatina, expoziția va fi deschisă până pe data de 20 aprilie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018