Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Viața la țară, în fotografie
29.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 216

Salonul Național de Artă Fotografică „Etnografica” a ajuns la a șaptea ediție, iar organizatorii lui au decis să expună anul acesta la Slatina doar fotografii realizate exclusiv în județul Olt. Toate lucrările au caracter etnografic și sunt realizate în cadrul unei tabere de creație desfășurate în mai multe localități oltene.


 30 de lucrări sunt expuse în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” la Salonul Național de Artă Fotografică „Etnografica”.
Zece artiști-fotografi expun anul acesta un număr de 30 de lucrări în care sunt surprinse imagini reprezentative pentru lumea satului oltenesc. Unul dintre ei este Dana Iancu, o slătineancă pasionată de fotografie.
„Etnografica” este o expoziție itinerantă, așa că, în următoarele luni va poposi la Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Târgoviște și Craiova. La Slatina, expoziția va fi deschisă până pe data de 20 aprilie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018