Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Viața la țară, în fotografie
29.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 254

Salonul Național de Artă Fotografică „Etnografica” a ajuns la a șaptea ediție, iar organizatorii lui au decis să expună anul acesta la Slatina doar fotografii realizate exclusiv în județul Olt. Toate lucrările au caracter etnografic și sunt realizate în cadrul unei tabere de creație desfășurate în mai multe localități oltene.


 30 de lucrări sunt expuse în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” la Salonul Național de Artă Fotografică „Etnografica”.
Zece artiști-fotografi expun anul acesta un număr de 30 de lucrări în care sunt surprinse imagini reprezentative pentru lumea satului oltenesc. Unul dintre ei este Dana Iancu, o slătineancă pasionată de fotografie.
„Etnografica” este o expoziție itinerantă, așa că, în următoarele luni va poposi la Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Târgoviște și Craiova. La Slatina, expoziția va fi deschisă până pe data de 20 aprilie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019