Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Viața la țară, în fotografie
29.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 219

Salonul Național de Artă Fotografică „Etnografica” a ajuns la a șaptea ediție, iar organizatorii lui au decis să expună anul acesta la Slatina doar fotografii realizate exclusiv în județul Olt. Toate lucrările au caracter etnografic și sunt realizate în cadrul unei tabere de creație desfășurate în mai multe localități oltene.


 30 de lucrări sunt expuse în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” la Salonul Național de Artă Fotografică „Etnografica”.
Zece artiști-fotografi expun anul acesta un număr de 30 de lucrări în care sunt surprinse imagini reprezentative pentru lumea satului oltenesc. Unul dintre ei este Dana Iancu, o slătineancă pasionată de fotografie.
„Etnografica” este o expoziție itinerantă, așa că, în următoarele luni va poposi la Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Târgoviște și Craiova. La Slatina, expoziția va fi deschisă până pe data de 20 aprilie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018