Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Spectacol centenar, la Slatina
29.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 186

Eveniment istoric la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. La împlinirea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, autoritățile au organizat un spectacol de muzică populară. Pe scenă, dar și în sală, s-au aflat slătineni si basarabeni, care au sărbătorit împreună evenimentul.


 Ansamblul Profesionist „Doina Oltului”, dar și soliști de muzică populară din Basarabia și Bucovina au urcat, marți, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, pentru a sărbători Marea Unire, alături de slătineni și autorități.
Slătinenii au venit în număr mare la spectacolul organizat cu acest prilej.
La eveniment au luat parte artiști plastici, dar și de muzică populară din România, Basarabia și Bucovina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018