Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spectacol centenar, la Slatina
29.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 325

Eveniment istoric la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. La împlinirea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, autoritățile au organizat un spectacol de muzică populară. Pe scenă, dar și în sală, s-au aflat slătineni si basarabeni, care au sărbătorit împreună evenimentul.


 Ansamblul Profesionist „Doina Oltului”, dar și soliști de muzică populară din Basarabia și Bucovina au urcat, marți, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, pentru a sărbători Marea Unire, alături de slătineni și autorități.
Slătinenii au venit în număr mare la spectacolul organizat cu acest prilej.
La eveniment au luat parte artiști plastici, dar și de muzică populară din România, Basarabia și Bucovina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018