Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spectacol centenar, la Slatina
29.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 366

Eveniment istoric la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. La împlinirea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, autoritățile au organizat un spectacol de muzică populară. Pe scenă, dar și în sală, s-au aflat slătineni si basarabeni, care au sărbătorit împreună evenimentul.


 Ansamblul Profesionist „Doina Oltului”, dar și soliști de muzică populară din Basarabia și Bucovina au urcat, marți, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, pentru a sărbători Marea Unire, alături de slătineni și autorități.
Slătinenii au venit în număr mare la spectacolul organizat cu acest prilej.
La eveniment au luat parte artiști plastici, dar și de muzică populară din România, Basarabia și Bucovina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019