Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Centenarul Marii Uniri, la Drăgănești Olt
22.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 209

Eveniment istoric la Drăgănești Olt. Casa de Cultură „Ileana Constantinescu” a găzduit, astăzi, simpozionul „Centenarul Marii Uniri”. Autorități locale și județene, profesori, oameni de cultură și elevi, cu toții au luat parte la manifestările organizate cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire din 1918.


 Numeroase persoane au participat astăzi la simpozionul „Centenarul Marii Uniri”, desfășurat în orașul Drăgănești Olt. Este al doilea astfel de eveniment în județ, după cel de la Caracal, iar organizatorii spun că nu va fi ultimul.
La manifestări au luat parte numeroși elevi de la Școala Gimnazială din Comani, Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu” și Liceul Tehnologic din Drăgănești Olt. Elevii au fost interesați de importanța evenimentul marcat astăzi.
Evenimentul a fost organizat de Primăria orașului Drăgănești Olt, Consiliul Județean, Direcția pentru Cultură, Muzeul Câmpiei Boianului „Traian Zorzoliu”, Casa de Cultură „Ileana Constantinescu” și Biblioteca Dumitru Popovici. Manifestările s-au încheiat cu momente artistice susținute de elevii școlilor din localitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018