Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Centenarul Marii Uniri, la Drăgănești Olt
22.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 180

Eveniment istoric la Drăgănești Olt. Casa de Cultură „Ileana Constantinescu” a găzduit, astăzi, simpozionul „Centenarul Marii Uniri”. Autorități locale și județene, profesori, oameni de cultură și elevi, cu toții au luat parte la manifestările organizate cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire din 1918.


 Numeroase persoane au participat astăzi la simpozionul „Centenarul Marii Uniri”, desfășurat în orașul Drăgănești Olt. Este al doilea astfel de eveniment în județ, după cel de la Caracal, iar organizatorii spun că nu va fi ultimul.
La manifestări au luat parte numeroși elevi de la Școala Gimnazială din Comani, Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu” și Liceul Tehnologic din Drăgănești Olt. Elevii au fost interesați de importanța evenimentul marcat astăzi.
Evenimentul a fost organizat de Primăria orașului Drăgănești Olt, Consiliul Județean, Direcția pentru Cultură, Muzeul Câmpiei Boianului „Traian Zorzoliu”, Casa de Cultură „Ileana Constantinescu” și Biblioteca Dumitru Popovici. Manifestările s-au încheiat cu momente artistice susținute de elevii școlilor din localitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018