Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Tu ce-ai făcut astăzi?“
21.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 132

Cantautorul Ovidiu Scridon și-a lansat, în această după amiază, la Biblioteca Județeană, volumul de versuri intitulat „Tu ce-ai făcut astăzi?”. O carte cu poeme pline de sensibilitate, scrise într-un ton optimist, ce ne îndeamnă la bunătate și armonie. Publicul slătinean a primit un autograf special din partea artistului.


 Născut în oraşul Târnăveni, judeţul Mureş, Ovidiu Scridon a fost atras de chitară odată cu manifestările Cenaclului Flăcara.
Ani de zile a compus versuri și muzică şi pentru o scurtă perioadă de timp a fost membru al Cenaclului Totuşi Iubirea.
În 1996 face primele înregistrări în studiol „B’inişor” al lui Valeriu Sterian şi editează albumul „Într-o zi…”, care se bucură de un succes neaşteptat.
Ovidiu Scridon a adus la Slatina ultima sa carte de poezii, intitulată „Tu ce-ai făcut astăzi?”, dar și alte două volume mai vechi de versuri și un album de muzică folk.
Artistul a delectat publicul slătinean cu cele mai frumoase poezii ale sale, prezentate cu sensibilitate în acorduri de muzică folk.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018