Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Tu ce-ai făcut astăzi?“
21.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 102

Cantautorul Ovidiu Scridon și-a lansat, în această după amiază, la Biblioteca Județeană, volumul de versuri intitulat „Tu ce-ai făcut astăzi?”. O carte cu poeme pline de sensibilitate, scrise într-un ton optimist, ce ne îndeamnă la bunătate și armonie. Publicul slătinean a primit un autograf special din partea artistului.


 Născut în oraşul Târnăveni, judeţul Mureş, Ovidiu Scridon a fost atras de chitară odată cu manifestările Cenaclului Flăcara.
Ani de zile a compus versuri și muzică şi pentru o scurtă perioadă de timp a fost membru al Cenaclului Totuşi Iubirea.
În 1996 face primele înregistrări în studiol „B’inişor” al lui Valeriu Sterian şi editează albumul „Într-o zi…”, care se bucură de un succes neaşteptat.
Ovidiu Scridon a adus la Slatina ultima sa carte de poezii, intitulată „Tu ce-ai făcut astăzi?”, dar și alte două volume mai vechi de versuri și un album de muzică folk.
Artistul a delectat publicul slătinean cu cele mai frumoase poezii ale sale, prezentate cu sensibilitate în acorduri de muzică folk.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018