Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Tu ce-ai făcut astăzi?“
21.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 119

Cantautorul Ovidiu Scridon și-a lansat, în această după amiază, la Biblioteca Județeană, volumul de versuri intitulat „Tu ce-ai făcut astăzi?”. O carte cu poeme pline de sensibilitate, scrise într-un ton optimist, ce ne îndeamnă la bunătate și armonie. Publicul slătinean a primit un autograf special din partea artistului.


 Născut în oraşul Târnăveni, judeţul Mureş, Ovidiu Scridon a fost atras de chitară odată cu manifestările Cenaclului Flăcara.
Ani de zile a compus versuri și muzică şi pentru o scurtă perioadă de timp a fost membru al Cenaclului Totuşi Iubirea.
În 1996 face primele înregistrări în studiol „B’inişor” al lui Valeriu Sterian şi editează albumul „Într-o zi…”, care se bucură de un succes neaşteptat.
Ovidiu Scridon a adus la Slatina ultima sa carte de poezii, intitulată „Tu ce-ai făcut astăzi?”, dar și alte două volume mai vechi de versuri și un album de muzică folk.
Artistul a delectat publicul slătinean cu cele mai frumoase poezii ale sale, prezentate cu sensibilitate în acorduri de muzică folk.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018