Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Traian Biju, dascălul intrat în legendă
08.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 209

Oameni de cultură, cadre didactice și elevi ai Colegiului Național Radu Greceanu au participat astăzi la lansarea unui nou volum din seria „Povești și povestiri slătinene”. Impresionată de cariera și personalitatea marelui profesor Traian Biju, cel care și-a pus amprenta asupra destinelor a mii de elevi, autoarea Elena Sârghie a scris o carte despre renumitul dascăl slătinean.


 „Există în viața unor școli dascăli care le definesc acestora destinul. Oameni care renunță la sine pentru un ideal, care înseamnă școala. Un astfel de dascăl a fost Traian Biju”. Sunt cuvintele prin care Elena Sârghie prefațează volumul intitulat „Dascăli slătineni – profesorul Traian Biju”. Impresionată de concepția fostului profesor și director al renumitului liceu Radu Greceanu despre menirea educației, autoarea a adunat în paginile acestui volum povești și imagini din viața celebrului dascăl.
Noul demers cultural a fost realizat de Asociația „Ecologia Bunului Simț”, cu sprijinul Primăriei Slatina. Proiectul se înscrie în seria manifestărilor dedicate Anului Centenar.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE