Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
EVA XXI – femeia, pur și simplu
08.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 523

O nouă expoziție EVA XXI, la Slatina. Evenimentul, ajuns la a șaptea ediție, a fost organizat aseară, cu ocazia zilei de 8 Martie. 30 de fotografii cu femei surprinse în mai multe ipostaze au fost expuse în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.


 Explozie de culoare și feminitate la cea de-a șaptea ediție a expoziției EVA XXI. O lucrare mai frumoasă și mai impresionantă ca alta, care surprinde femeia cu sensibilitatea și naturalețea ei.
Vernisajul a fost organizat de Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, Clubul Fotografic ALUTUS și Asociația Culturală Center Inter Art, cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018