Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
EVA XXI – femeia, pur și simplu
08.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 702

O nouă expoziție EVA XXI, la Slatina. Evenimentul, ajuns la a șaptea ediție, a fost organizat aseară, cu ocazia zilei de 8 Martie. 30 de fotografii cu femei surprinse în mai multe ipostaze au fost expuse în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.


 Explozie de culoare și feminitate la cea de-a șaptea ediție a expoziției EVA XXI. O lucrare mai frumoasă și mai impresionantă ca alta, care surprinde femeia cu sensibilitatea și naturalețea ei.
Vernisajul a fost organizat de Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, Clubul Fotografic ALUTUS și Asociația Culturală Center Inter Art, cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018