Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
EVA XXI – femeia, pur și simplu
08.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 712

O nouă expoziție EVA XXI, la Slatina. Evenimentul, ajuns la a șaptea ediție, a fost organizat aseară, cu ocazia zilei de 8 Martie. 30 de fotografii cu femei surprinse în mai multe ipostaze au fost expuse în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.


 Explozie de culoare și feminitate la cea de-a șaptea ediție a expoziției EVA XXI. O lucrare mai frumoasă și mai impresionantă ca alta, care surprinde femeia cu sensibilitatea și naturalețea ei.
Vernisajul a fost organizat de Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, Clubul Fotografic ALUTUS și Asociația Culturală Center Inter Art, cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018