Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Arpegii cromatice” la Slatina
08.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 197

60 de picturi spectaculoase, realizate cu grijă și măiestrie de cunoscutul pictor Vitalie Butescu, sunt expuse în această perioadă la Galeria Artis a Muzeului Județean. Lucrările au fost reunite într-o expoziție intitulată, poetic, „Arpegii cromatice”, un dar pentru toate femeile iubitoare de frumos. Vernisajul a avut loc ieri după-amiază, în prezența mai multor oameni de cultură din județul Olt.


 O explozie de bucurie și culoare, de talent desăvârșit, care aduce primăvara în sufletul oricărui privitor. Așa se poate descrie, în câteva cuvinte, expoziția de pictură deschisă la Galeria Artis, semnată Vitalie Butescu. Alături de pictorul basarabean, care nu mai are nevoie de nicio prezentare în peisajul artistic din Slatina, au fost foarte mulți iubitori de artă. Deschiderea a fost marcată de vocea angelică a lui Alexandru Gabriel Bâscoveanu, laureat al Festivalului de Muzică Ușoară „Corabia de Aur”.
„Amprenta sa cromatică înseamnă esență și vitalitate compozițională”, a spus Laurențiu Guțică, directorul Muzeului Județean, instituție care a organizat această expoziție.
Oaspeții artistului, mari iubitori de artă, au vorbit bucuroși despre talentul nemărginit al artistului.
Toate cele 60 de lucrări ale expoziției „Arpegii cromatice” pot fi admirate la Galeria Artis, până pe 26 martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018