Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Brâncuși – trecut, prezent și viitor
20.02.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 128

Ieri s-au împlinit 142 de ani de la nașterea marelui sculptor Constantin Brâncuși, cel care, prin creațiile sale, a dat poporului său recunoaștere internațională. Organizația municipală de femei a Partidului Alianța Liberalilor și Democraților a organizat, la Biblioteca Județeană, un simpozion dedicat celebrului artist.


 „Brâncuși – trecut, prezent și viitor”. Sub acest generic s-a desfășurat activitatea organizată cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la nașterea renumitului sculptor Constantin Brâncuși. Oameni de cultură slătineni l-au readus pe marele artist în atenția publicului.
Pionier al sculpturii moderne abstracte, Constantin Brâncuşi este considerat unul din cei mai mari sculptori ai secolului XX. Printre operele sale de referinţă se numără „Cuminţenia pământului”, „Sărutul”, „Rugăciunea”, dar şi creaţiile sale realizate în aer liber la Târgu Jiu „Poarta Sărutului”, Masa Tăcerii” sau „Coloana Infinitului”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018