Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Surprize acuarelistice - Corneliu Drăgan-Târgoviște
14.02.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 176

Un artist de anvergură mondială a venit aseară la Galeria Artis pentru a vernisa cea de-a patra expoziție personală, reușind să înnobileze viața culturală a orașului nostru. Pentru iubitorii de artă, surprizele acuarelistice ale lui Corneliu Drăgan-Târgoviște au constituit un prilej de meditație asupra perenității efemerului.


 Expoziția de acuarelă „Oameni și locuri” a artistului Corneliu Drăgan-Târgoviște aduce în atenția admiratorilor frumosului un periplu imagistic și emoțional rezultat în urma călătoriilor de studiu efectuate de autor în spațiul cultural românesc și occidental. Renumitul acuarelist a revenit la Slatina cu un demers expozițional consistent ce abordează peisajul citadin, rural sau marin, natura statică și portretul.
Tehnica desăvârșită, cromatica inconfundabilă, talentul nativ, acuratețea stilistică și compozițională sunt doar câteva dintre profunzimile plastice care poartă amprenta lui Corneliu Drăgan-Târgoviște. Expoziția „Oameni și locuri” este deschisă la Galeria Artis, timp de trei săptămâni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE