Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Surprize acuarelistice - Corneliu Drăgan-Târgoviște
14.02.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 158

Un artist de anvergură mondială a venit aseară la Galeria Artis pentru a vernisa cea de-a patra expoziție personală, reușind să înnobileze viața culturală a orașului nostru. Pentru iubitorii de artă, surprizele acuarelistice ale lui Corneliu Drăgan-Târgoviște au constituit un prilej de meditație asupra perenității efemerului.


 Expoziția de acuarelă „Oameni și locuri” a artistului Corneliu Drăgan-Târgoviște aduce în atenția admiratorilor frumosului un periplu imagistic și emoțional rezultat în urma călătoriilor de studiu efectuate de autor în spațiul cultural românesc și occidental. Renumitul acuarelist a revenit la Slatina cu un demers expozițional consistent ce abordează peisajul citadin, rural sau marin, natura statică și portretul.
Tehnica desăvârșită, cromatica inconfundabilă, talentul nativ, acuratețea stilistică și compozițională sunt doar câteva dintre profunzimile plastice care poartă amprenta lui Corneliu Drăgan-Târgoviște. Expoziția „Oameni și locuri” este deschisă la Galeria Artis, timp de trei săptămâni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018