Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Fotografie ucraineană la Slatina
13.02.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 81

Iubitorii de fotografie sunt așteptați, până pe 21 februarie, la Centrul Cultural Eugen Ionescu, pentru a admira lucrările unei artiste din Ucraina. Expoziția este alcătuită din zeci de fotografii alb-negru și color, în care sunt surprinși oameni, în diferite ipostaze.


 Expoziția de fotografie artistică este semnată de artista Petryna Dmytro din Ucraina și se desfășoară în cadrul ediției a VI-a a Festivalului Internațional de Fotografie „Carol Pop de Szathmári”. Aceasta a fost posibilă grație parteneriatului cultural pe care Slatina îl are cu Asociația Internațională de Artă Fotografică „Euro Foto Art” din Oradea, prin Clubul de Fotografie „Alutus” Slatina și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt.

Artista s-a născut în anul 1974 și a început să fotografieze independent din anul 1991. Între anii 2005 - 2010 a lucrat ca fotograf de studio, iar în anul 2005 a devenit membră a Asociației Fotografilor din Ucraina. Este distinsă de Federația Internațională de Artă Fotografică și a fost aleasă președinte al Organizației Fotografice Regionale Ucraina. Cu lucrările sale a participat la peste 20 de expoziții de grup în Ucraina, Polonia, Olanda și Germania, Slatina fiind cel de-al doilea oraș în care expune, după Oradea.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018