Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotografie ucraineană la Slatina
13.02.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 93

Iubitorii de fotografie sunt așteptați, până pe 21 februarie, la Centrul Cultural Eugen Ionescu, pentru a admira lucrările unei artiste din Ucraina. Expoziția este alcătuită din zeci de fotografii alb-negru și color, în care sunt surprinși oameni, în diferite ipostaze.


 Expoziția de fotografie artistică este semnată de artista Petryna Dmytro din Ucraina și se desfășoară în cadrul ediției a VI-a a Festivalului Internațional de Fotografie „Carol Pop de Szathmári”. Aceasta a fost posibilă grație parteneriatului cultural pe care Slatina îl are cu Asociația Internațională de Artă Fotografică „Euro Foto Art” din Oradea, prin Clubul de Fotografie „Alutus” Slatina și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt.

Artista s-a născut în anul 1974 și a început să fotografieze independent din anul 1991. Între anii 2005 - 2010 a lucrat ca fotograf de studio, iar în anul 2005 a devenit membră a Asociației Fotografilor din Ucraina. Este distinsă de Federația Internațională de Artă Fotografică și a fost aleasă președinte al Organizației Fotografice Regionale Ucraina. Cu lucrările sale a participat la peste 20 de expoziții de grup în Ucraina, Polonia, Olanda și Germania, Slatina fiind cel de-al doilea oraș în care expune, după Oradea.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019