Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Corul Symbol, alături de Slatina la a 650-a aniversare
23.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 104

29 de fete extrem de talentate, sub bagheta unui maestru desăvârșit, o reprezentație excepțională. Au fost ingredientele principale ale unui spectacol sublim, susținut de Corul Symbol, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, de ziua Slatinei. Slătineanul Jean Lupu, dirijorul corului, a mărturisit că s-a pregătit pentru acest moment ca pentru o mare sărbătoare.


 „Un caleidoscop muzical, ce cuprinde 17 lucrări, una mai frumoasă decât cealaltă”, și-a prezentat maestru Jean Lupu concertul pregătit cu minuțiozitate pentru slătineni. Prezența la Slatina a Corului Symbol, în contextul sărbătoririi a 650 de ani de atestare documentară, a fost un moment de mare valoare artistică.
Prezența angelică a fetelor, vocile lor minunate și versatilitatea maestrului dirijor au cucerit și au emoționat până la lacrimi o sală întreagă.

Jean Lupu și-a început cariera muzicală în Slatina, cu mulți ani în urmă și mărturisește că iubește oamenii și locul natal.
Slătinenii care au ascultat concertul Corului Symbol au părăsit sala fascinați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018