Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Salonul de iarnă”, explozie de lumină și culoare
19.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 57

„Salonul de iarnă al artiștilor plastici olteni”, o expoziție care reunește lucrările a 17 artiști plastici renumiți s-a deschis ieri, la Galeria Artis. Picturile expuse au fost realizate în această vară, în cadrul Taberei de creație plastică „Nicolae Truță”, aflată la a XIV-a ediție. Este o bogăție de lumină și culoare, care ne duce cu gândul la frumoasele peisaje de vară, surprinse la Podul Dâmbovicioarei.


 Ape line, soare, fân și păduri bogate, lumină și culoare, toate transpuse în picturi de excepție, reunite la „Salonul de iarnă al artiștilor plastici olteni”. Vernisajul a avut loc ieri după-amiază, la Galeria Artis, în prezența mai multor artiști și a organizatorilor, reprezentații Centrului Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale și cei ai Muzeului Județean.
Pentru artiștii care au avut tablouri expuse în cadrul salonului de iarnă, a fost o revedere, între prieteni.
Este o lume plină de lumină și culoare, care ne aduce căldura zilelor liniștite de vară.
Tablourile vor rămâne expuse la Galeria Artis timp de o lună. Expoziția este cu vânzare, sumele adunate din vânzarea lucrărilor fiind folosite pentru finanțare următoarei tabere de creație.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018