Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Salonul de iarnă”, explozie de lumină și culoare
19.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 79

„Salonul de iarnă al artiștilor plastici olteni”, o expoziție care reunește lucrările a 17 artiști plastici renumiți s-a deschis ieri, la Galeria Artis. Picturile expuse au fost realizate în această vară, în cadrul Taberei de creație plastică „Nicolae Truță”, aflată la a XIV-a ediție. Este o bogăție de lumină și culoare, care ne duce cu gândul la frumoasele peisaje de vară, surprinse la Podul Dâmbovicioarei.


 Ape line, soare, fân și păduri bogate, lumină și culoare, toate transpuse în picturi de excepție, reunite la „Salonul de iarnă al artiștilor plastici olteni”. Vernisajul a avut loc ieri după-amiază, la Galeria Artis, în prezența mai multor artiști și a organizatorilor, reprezentații Centrului Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale și cei ai Muzeului Județean.
Pentru artiștii care au avut tablouri expuse în cadrul salonului de iarnă, a fost o revedere, între prieteni.
Este o lume plină de lumină și culoare, care ne aduce căldura zilelor liniștite de vară.
Tablourile vor rămâne expuse la Galeria Artis timp de o lună. Expoziția este cu vânzare, sumele adunate din vânzarea lucrărilor fiind folosite pentru finanțare următoarei tabere de creație.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018