Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Invitații gratuite la concertul Corului Symbol
18.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 244

Imnul Slatinei, dar și alte cântece înălțătoare ale cunoscutului cor Symbol, al Patriarhiei Române, vor răsuna sâmbătă, la Slatina. Slătinenii sunt invitați la spectacolul aniversar care va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Invitațiile se distribuie gratuit, de la casieria centrului. Olt Tv vă prezintă în premieră imagini de la repetițiile pentru spectacol și o declarație a maestrului Jean Lupu, fondatorul și dirijorul corului Symbol.


 La București, corul Symbol face ultimele repetiții pentru marele concert „Slatina 650”. Toți acești artiști valoroși, cu reputație națională și internațională, vor să aibă o prestație impecabilă în fața slătinenilor care vor veni să îi asculte.
Corul Symbol și formația Lyra Band vor deschide sâmbătă, de la ora 10.00, Zilele Slatinei. Apoi, sub bagheta maestrului Jean Lupu va fi intonat pentru prima dată imnul Slatinei. Este compus de Olguța Lupu, fiica lui Jean Lupu, pe versurile regretatului Visi Ghencea.
Imnul orașului, dar și multe alte melodii, vor fi interpretate, pentru slătineni, în cadrul concertului susținut de Corul Symbol, sâmbătă, de la ora 17.00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018