Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ce mai citim la sfârșit de an?
28.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 160

Dacă v-ați propus ca sfârșitul de an să îl petreceți acasă, în liniște, să vă relaxați ascultând muzică, vizionând un film bun sau citind o carte, avem câteva recomandări pentru dumneavoastră. Doi autori slătineni pot fi alegerea perfectă pentru o lectură plăcută, care să vă umple sufletele și mintea de lumină.


 „Flori de zenit” și „Simezele ființei” sunt cele mai noi volume scrise de autoarea slătineană Liuța Scarlat. Creaţia lirică a tinerei scriitoare se distinge prin acurateţe şi sinceritate, iar proza, de o maturitate tulburătoare, vă vor captiva negreșit.
Un alt autor pe care vi-l recomandăm cu căldură este George Nina Elian, pe numele său real Costel Drejoi. A publicat versuri, tablete şi traduceri din lirica de limbă spaniolă şi italiană contemporană în reviste culturale. Autor al volumelor „Lumina ca singurătate”, „Nu prin viață, ci prin moarte am trecut”, „Ninsoarea se întorsese din cer”, George Nina Elian ne propune un mic volum ce conține tablete și alte texte, adunate sub titlul „Toamna, când vine sfârșitul lumii”. Această carte în care sunt abordate diferite teme existențiale, scrisă cu măiestria talentului pur, este o excelentă modalitate de a petrece clipe de dulce liniște la finalul unui an care trece spre nemurire.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019