Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Suflet și culoare
19.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 128

Muzeul Județean a inițiat anul acesta un proiect cultural prin care celebrează pictorii olteni care împlinesc o vârstă rotundă. Renumitul artist plastic Paul Tudor Balș a fost ieri invitatul Galeriei Artis. La 65 de ani, pictorul a prezentat publicului slătinean o expoziție retrospectivă, cu lucrări reprezentative din toate genurile pe care le-a abordat de-a lungul timpului.


 Echilibru și armonie. Sunt două trăsături esențiale ce definesc opera artistică dar și personalitatea pictorului oltean Paul Tudor Balș. Cu zeci de tablouri a decorat artistul simezele Galeriei Artis la expoziția aniversară organizată de Muzeul Județean.

Artistul Paul Tudor a fost foarte emoționat și bucuros că
i-au fost alături la vernisaj prieteni dragi.

Pictorul oltean și-a intitulat expoziția „Suflet și culoare”. Lucrările vor rămâne la Galeria Artis până la mijlocul lunii ianuarie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018