Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Suflet și culoare
19.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 139

Muzeul Județean a inițiat anul acesta un proiect cultural prin care celebrează pictorii olteni care împlinesc o vârstă rotundă. Renumitul artist plastic Paul Tudor Balș a fost ieri invitatul Galeriei Artis. La 65 de ani, pictorul a prezentat publicului slătinean o expoziție retrospectivă, cu lucrări reprezentative din toate genurile pe care le-a abordat de-a lungul timpului.


 Echilibru și armonie. Sunt două trăsături esențiale ce definesc opera artistică dar și personalitatea pictorului oltean Paul Tudor Balș. Cu zeci de tablouri a decorat artistul simezele Galeriei Artis la expoziția aniversară organizată de Muzeul Județean.

Artistul Paul Tudor a fost foarte emoționat și bucuros că
i-au fost alături la vernisaj prieteni dragi.

Pictorul oltean și-a intitulat expoziția „Suflet și culoare”. Lucrările vor rămâne la Galeria Artis până la mijlocul lunii ianuarie.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019