Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Suflet și culoare
19.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 108

Muzeul Județean a inițiat anul acesta un proiect cultural prin care celebrează pictorii olteni care împlinesc o vârstă rotundă. Renumitul artist plastic Paul Tudor Balș a fost ieri invitatul Galeriei Artis. La 65 de ani, pictorul a prezentat publicului slătinean o expoziție retrospectivă, cu lucrări reprezentative din toate genurile pe care le-a abordat de-a lungul timpului.


 Echilibru și armonie. Sunt două trăsături esențiale ce definesc opera artistică dar și personalitatea pictorului oltean Paul Tudor Balș. Cu zeci de tablouri a decorat artistul simezele Galeriei Artis la expoziția aniversară organizată de Muzeul Județean.

Artistul Paul Tudor a fost foarte emoționat și bucuros că
i-au fost alături la vernisaj prieteni dragi.

Pictorul oltean și-a intitulat expoziția „Suflet și culoare”. Lucrările vor rămâne la Galeria Artis până la mijlocul lunii ianuarie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018