Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Suflet și culoare
19.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 123

Muzeul Județean a inițiat anul acesta un proiect cultural prin care celebrează pictorii olteni care împlinesc o vârstă rotundă. Renumitul artist plastic Paul Tudor Balș a fost ieri invitatul Galeriei Artis. La 65 de ani, pictorul a prezentat publicului slătinean o expoziție retrospectivă, cu lucrări reprezentative din toate genurile pe care le-a abordat de-a lungul timpului.


 Echilibru și armonie. Sunt două trăsături esențiale ce definesc opera artistică dar și personalitatea pictorului oltean Paul Tudor Balș. Cu zeci de tablouri a decorat artistul simezele Galeriei Artis la expoziția aniversară organizată de Muzeul Județean.

Artistul Paul Tudor a fost foarte emoționat și bucuros că
i-au fost alături la vernisaj prieteni dragi.

Pictorul oltean și-a intitulat expoziția „Suflet și culoare”. Lucrările vor rămâne la Galeria Artis până la mijlocul lunii ianuarie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018