Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Jandarmii promovează tradițiile creștine
18.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1244

Au schimbat haina militară cu portul popular și au vestit Nașterea Domnului. Câțiva angajați ai Inspectoratului de Jandarmi Olt au mers la Muzeul Județean la colindat. Au fost întâmpinați cu bucurie de gazde bune, care i-au răsplătit cu mere, colaci și covrigi. Cele două instituții au încheiat un parteneriat cultural-educativ care va continua și în următorii ani.


În prag de mare sărbătoare, pe aleea care duce către Muzeul Județean și-a făcut apariția un grup de colindători. Sunt cu toții jandarmi, dar poartă de această dată cu mândrie costume populare.

În holul de onoare al Muzeului au răsunat apoi cântece înălțătoare, care au vestit Nașterea lui Isus.

Gazdele, cu toții iubitori ai tradițiilor creștine, le-au răsplătit colinda așa cum se cuvine. La final, colindătorii au mărturisit că, prin această activitate, au vrut să promoveze o tradiție creștină veche și să transmită un gând bun tuturor.
Reprezentanții Muzeului Județean au apreciat inițiativa jandarmilor și au spus că parteneriatul va continua.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019