Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
600.000#Rezist și la Slatina
18.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 70

O carte scrisă la prezentul continuu, în care se găsește trecutul, prezentul și viitorul, a fost lansată la Slatina de unul dintre cei mai apreciați scriitori și jurnaliști români. „600.000 -Fenomenul #Rezist. Povestea celei mai ample rezistenţe civice din istoria României” este titlul volumului pe care Grigore Cartianu l-a prezentat în mijlocul cititorilor slătineni.


Evenimentul a avut loc vineri, 15 decembrie, Slatina fiind penultimul oraş din turneul naţional de promovare de 19 zile, care a urmat lansării de la Târgul de carte Gaudeamus. Volumul „600.000” a fost prezentat publicului chiar de autorul său, Grigore Cartianu. Cartea este un elogiu adus celor peste 600.000 de români care au înfruntat gerul iernii în istorica zi de 5 februarie 2017, pentru a-și salva justiția și tara. Autorul vorbește despre nevoia de a combate minciuna și de a promova adevărul.
Cei care au făcut posibilă această lansare la Slatina sunt reprezentanții Partidului Național Liberal Olt, susținători ai fenomenului „#Rezist”.

După ce și-a prezentat cartea, autorul volumului „600.000” a discutat cu cititorii și a susținut o sesiune de autografe. Grigore Cartianu este în prezent Senior Editor al cotidianului România Liberă. Este autorul a opt cărți, printre acestea numărându-se „Sfârșitul Ceaușeștilor” , „Crimele Revoluției” , „Teroriștii printre noi”, „Jurnalul unui puci ratat”, „Hagi”, „Miracolul din noiembrie”.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019