Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina reală în fotografii
14.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 295

Au filmat și fotografiat Slatina, au scris eseuri despre trecutul și prezentul orașului în care s-au născut și au fost premiați. Tinerii de la Radu Greceanu s-au implicat activ într-un nou proiect cultural, dovedind că sunt talentați și că iubesc Slatina.


 Slatina – Trecut și prezent, este titlul unui proiect cultural județean inițiat de Asociația Radu Greceanu și Colegiul Național Radu Greceanu și cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Slatina.
Mulți elevi s-au oferit voluntari în acest proiect și au lucrat cu pasiune pentru a realiza cele mai reușite lucrări, fie că a fost vorba despre film, fotografie sau eseu.
Proiectul Slatina – Trecut și prezent s-a încheiat cu o expoziție inedită de fotografii. Elevii care le-au realizat le-au prezentat pe scena Atelierului Intercultural Victoria.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018