Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina reală în fotografii
14.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 313

Au filmat și fotografiat Slatina, au scris eseuri despre trecutul și prezentul orașului în care s-au născut și au fost premiați. Tinerii de la Radu Greceanu s-au implicat activ într-un nou proiect cultural, dovedind că sunt talentați și că iubesc Slatina.


 Slatina – Trecut și prezent, este titlul unui proiect cultural județean inițiat de Asociația Radu Greceanu și Colegiul Național Radu Greceanu și cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Slatina.
Mulți elevi s-au oferit voluntari în acest proiect și au lucrat cu pasiune pentru a realiza cele mai reușite lucrări, fie că a fost vorba despre film, fotografie sau eseu.
Proiectul Slatina – Trecut și prezent s-a încheiat cu o expoziție inedită de fotografii. Elevii care le-au realizat le-au prezentat pe scena Atelierului Intercultural Victoria.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018