Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina reală în fotografii
14.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 327

Au filmat și fotografiat Slatina, au scris eseuri despre trecutul și prezentul orașului în care s-au născut și au fost premiați. Tinerii de la Radu Greceanu s-au implicat activ într-un nou proiect cultural, dovedind că sunt talentați și că iubesc Slatina.


 Slatina – Trecut și prezent, este titlul unui proiect cultural județean inițiat de Asociația Radu Greceanu și Colegiul Național Radu Greceanu și cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Slatina.
Mulți elevi s-au oferit voluntari în acest proiect și au lucrat cu pasiune pentru a realiza cele mai reușite lucrări, fie că a fost vorba despre film, fotografie sau eseu.
Proiectul Slatina – Trecut și prezent s-a încheiat cu o expoziție inedită de fotografii. Elevii care le-au realizat le-au prezentat pe scena Atelierului Intercultural Victoria.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019