Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Gala Premiilor Culturale 2017
12.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 139

Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale și Cultural Olt i-a premiat pe cei mai talentați artiști ai județului în cadrul galei anuale, ajunsă acum la cea de-a XVI-a ediție. Evenimentul a fost susținut financiar de Consiliul județean Olt, astfel încât premianții au fost răsplătiți nu doar cu diplome, ci și cu bani.


Creatori populari, directori de cămine și centre culturale, instructori, artiști plastici sau ansambluri folclorice din tot județul, cu toții au urcat pe scena Centrului Cultural Eugen Ionescu, în cadrul Galei Premiilor Culturale 2017.
48 de premii în valoare de 12.000 lei a oferit Consiliul Județean pentru acest eveniment.
O parte dintre cei mai buni artiști ai județului au încântat publicul cu cele mai spectaculoase momente prezentate anul acesta în concursuri și festivaluri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018