Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gala Premiilor Culturale 2017
12.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 165

Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale și Cultural Olt i-a premiat pe cei mai talentați artiști ai județului în cadrul galei anuale, ajunsă acum la cea de-a XVI-a ediție. Evenimentul a fost susținut financiar de Consiliul județean Olt, astfel încât premianții au fost răsplătiți nu doar cu diplome, ci și cu bani.


Creatori populari, directori de cămine și centre culturale, instructori, artiști plastici sau ansambluri folclorice din tot județul, cu toții au urcat pe scena Centrului Cultural Eugen Ionescu, în cadrul Galei Premiilor Culturale 2017.
48 de premii în valoare de 12.000 lei a oferit Consiliul Județean pentru acest eveniment.
O parte dintre cei mai buni artiști ai județului au încântat publicul cu cele mai spectaculoase momente prezentate anul acesta în concursuri și festivaluri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018