Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Gala Premiilor Culturale 2017
12.12.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 153

Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale și Cultural Olt i-a premiat pe cei mai talentați artiști ai județului în cadrul galei anuale, ajunsă acum la cea de-a XVI-a ediție. Evenimentul a fost susținut financiar de Consiliul județean Olt, astfel încât premianții au fost răsplătiți nu doar cu diplome, ci și cu bani.


Creatori populari, directori de cămine și centre culturale, instructori, artiști plastici sau ansambluri folclorice din tot județul, cu toții au urcat pe scena Centrului Cultural Eugen Ionescu, în cadrul Galei Premiilor Culturale 2017.
48 de premii în valoare de 12.000 lei a oferit Consiliul Județean pentru acest eveniment.
O parte dintre cei mai buni artiști ai județului au încântat publicul cu cele mai spectaculoase momente prezentate anul acesta în concursuri și festivaluri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018