Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Inspirați de operele lui Eugen Ionescu
07.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 189

Au studiat opera lui Eugen Ionescu, apoi și-au dovedit talentul artistic în eseuri și desene inspirate de textele marelui dramaturg. Câștigătorii ediției de anul acesta concursului „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu” au fost desemnați de juriul de specialitate. Ei vor primi premii în bani cuprinse între 400 și 1.000 de lei. Festivitatea de premiere este programată marțea viitoare, la ora 13.00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”.


Inspirați de textele marelui dramaturg Eugen Ionescu, o sută de copii din Slatina au realizat eseuri și desene, în cadrul ediției de anul acesta a concursului „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu”.
Câștigătorii au fost anunțați pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Slatina.
Premiile s-au acordat pentru fiecare din cele două secțiuni ale concursului, „creație literară” și „arte vizuale” și două categorii de vârstă - „gimnaziu” și „liceu”. Astfel, la eseuri, locurile I au revenit elevilor David Dumitrache, de la „Ion Minulescu” și Alexandru Caim, de la „Radu Greceanu”, iar cele mai bune desene au fost cele ale Larisei Gâlcă, de la Școala „George Poboran”, și Mariei Ghinea, de la „Ion Minulescu”. În afară de acestea, au fost acordate și două premii de popularitate.
Cele patru premii de popularitate au fost câștigate de Sara Ungureanu, Violeta Florița, Andreea Vatu, toți de la „Ion Minulescu” și Alexandru Ștefan, de la Școala „Eugen Ionescu”.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019