Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Acasă, la Eugen Ionescu
16.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 879

Slatina va fi, timp de șase zile, gazda Festivalului de teatru „Acasă la Eugen Ionescu”. Evenimentul cultural, dedicat marelui dramaturg născut la Slatina, va aduce pe scenă actori locali, dar și de la teatre din Capitală, alături de copii talentați, dar și o expoziție de grafică inspirată din opera lui Eugen Ionescu. Iar vinerea viitoare se va organiza un pelerinaj la statuia dramaturgului, din parcul care îi poartă numele.


Primăria Slatina și Centrul Cultural „Eugen Ionescu” îi invită pe slătineni la teatru, în cadrul Festivalului „Acasă la Eugen Ionescu”, care se va desfășura în perioada 22-27 noiembrie. Organizatorii au prezentat astăzi programul complet al manifestărilor.
În cele șase zile ale festivalului, Slatina va fi scena unor evenimente culturale importante, dedicate marelui dramaturg Eugen Ionescu.
Seria spectacolelor de teatru începe miercuri, 22 noiembrie, la ora 18.00, cu premiera piesei „Zi de vară”. Joi, de la 18,30 se joacă „Vindecătorul de proști”, a Asociației Culturale „Olt Artis”. Vineri, pe 24 noiembrie activitățile vor debuta la ora 16.00, cu un pelerinaj la statuile lui Eugen Ionescu din parcul cu același nume și de la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Tot la centrul cultural va fi o expoziție de grafică inspirată din operele ionesciene, realizată de Spiru Vergulescu. La Centrul Intercultural Victoria, actorii locali vor interpreta „Regele moare”, a lui Eugen Ionescu. Ziua de sâmbătă este dedicată Concursului județean de teatru pentru elevi „Dialogul absurzilor”.
Accesul la toate piesele de teatru este gratuit, dar se realizează pe bază de invitație. Invitațiile sunt disponibile cu o zi înainte de fiecare spectacol, la casieria Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, începând cu ora 12.00.
 

acasa la eugen ionescu teatru
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE