Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Culorile din „Grădina micilor artiști”
10.11.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 676

Mereu neobosită în căutarea talentului, mereu fericită că Slatina poate oferi nu numai teme infinite de inspirație pentru pictură, dar are și un potențial generos de creativitate. De data aceasta, profesoara Narcisa Barbu vine cu o nouă expoziție prin care se relevă frumosul naturii prin ochii micuților săi elevi pentru care pensula, șevaletul și culorile înseamnă infinit mai mult decât magia touch-screenului.


 Simezele Bibliotecii Județene „Ion Minulescu” s-au înveselit din nou ieri, de culorile din „Grădina micilor artiști”. Aici pot fi admirate 50 de lucrări realizate de 16 elevi ai artistei plastice Narcisa Barbu.
Natura a fost sursa de inspirație pentru micuții artiști. Cel mai mic dintre ei are numai cinci ani, iar cel mai mare nu depășește nouă.
Și de această dată, publicul a fost plăcut surprins de imaginile reflectate de copii.
Expoziția poate fi admirată timp de două săptămâni, la capătul cărora Narcisa Barbu vine cu o nouă expoziție surpriză.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018