Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Culorile din „Grădina micilor artiști”
10.11.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 666

Mereu neobosită în căutarea talentului, mereu fericită că Slatina poate oferi nu numai teme infinite de inspirație pentru pictură, dar are și un potențial generos de creativitate. De data aceasta, profesoara Narcisa Barbu vine cu o nouă expoziție prin care se relevă frumosul naturii prin ochii micuților săi elevi pentru care pensula, șevaletul și culorile înseamnă infinit mai mult decât magia touch-screenului.


 Simezele Bibliotecii Județene „Ion Minulescu” s-au înveselit din nou ieri, de culorile din „Grădina micilor artiști”. Aici pot fi admirate 50 de lucrări realizate de 16 elevi ai artistei plastice Narcisa Barbu.
Natura a fost sursa de inspirație pentru micuții artiști. Cel mai mic dintre ei are numai cinci ani, iar cel mai mare nu depășește nouă.
Și de această dată, publicul a fost plăcut surprins de imaginile reflectate de copii.
Expoziția poate fi admirată timp de două săptămâni, la capătul cărora Narcisa Barbu vine cu o nouă expoziție surpriză.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018