Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Culorile din „Grădina micilor artiști”
10.11.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 643

Mereu neobosită în căutarea talentului, mereu fericită că Slatina poate oferi nu numai teme infinite de inspirație pentru pictură, dar are și un potențial generos de creativitate. De data aceasta, profesoara Narcisa Barbu vine cu o nouă expoziție prin care se relevă frumosul naturii prin ochii micuților săi elevi pentru care pensula, șevaletul și culorile înseamnă infinit mai mult decât magia touch-screenului.


 Simezele Bibliotecii Județene „Ion Minulescu” s-au înveselit din nou ieri, de culorile din „Grădina micilor artiști”. Aici pot fi admirate 50 de lucrări realizate de 16 elevi ai artistei plastice Narcisa Barbu.
Natura a fost sursa de inspirație pentru micuții artiști. Cel mai mic dintre ei are numai cinci ani, iar cel mai mare nu depășește nouă.
Și de această dată, publicul a fost plăcut surprins de imaginile reflectate de copii.
Expoziția poate fi admirată timp de două săptămâni, la capătul cărora Narcisa Barbu vine cu o nouă expoziție surpriză.


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017