Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Culorile din „Grădina micilor artiști”
10.11.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 680

Mereu neobosită în căutarea talentului, mereu fericită că Slatina poate oferi nu numai teme infinite de inspirație pentru pictură, dar are și un potențial generos de creativitate. De data aceasta, profesoara Narcisa Barbu vine cu o nouă expoziție prin care se relevă frumosul naturii prin ochii micuților săi elevi pentru care pensula, șevaletul și culorile înseamnă infinit mai mult decât magia touch-screenului.


 Simezele Bibliotecii Județene „Ion Minulescu” s-au înveselit din nou ieri, de culorile din „Grădina micilor artiști”. Aici pot fi admirate 50 de lucrări realizate de 16 elevi ai artistei plastice Narcisa Barbu.
Natura a fost sursa de inspirație pentru micuții artiști. Cel mai mic dintre ei are numai cinci ani, iar cel mai mare nu depășește nouă.
Și de această dată, publicul a fost plăcut surprins de imaginile reflectate de copii.
Expoziția poate fi admirată timp de două săptămâni, la capătul cărora Narcisa Barbu vine cu o nouă expoziție surpriză.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018