Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Un veac de la Marea Unire” în inima Romanaților
09.11.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 242

Eveniment inedit în municipiul Caracal. Direcția de Cultură Olt a organizat, în premieră pentru județul nostru, Simpozionul Proiect Centenar „Un veac de la Marea Unire”. Cu acest prilej vor fi organizate o serie de evenimente, care au debutat, astăzi, la Cercul Militar din Caracal. A fost o lecție de istorie, la care au luat parte autorități locale și județene, profesori de istorie, dar și elevi de la unitățile de învățământ.


250 de persoane au participat la Simpozionul Proiect Centenar „Un veac de la Marea Unire”. Invitat de onoare a fost generalul locotenent colonel în rezervă - profesor universitar doctor Florin Pință. Inițiativa organizării acestui eveniment le aparține celor de la Direcția de Cultură Olt, iar Cercul Militar din Caracal nu a fost ales întâmplător.
Profesori de istorie, cadre didactice, dar și elevi de la mai multe școli și licee din municipiul Caracal au luat parte la acest simpozion.
Evenimentul a redeșteptat sentimentul de patriotism în toți cei prezenți.
Anul viitor, când va fi Centenarul Marii Uniri, Direcția de Cultură Olt va desfășura o serie de evenimente, în unitățile de învățământ din municipiul Caracal. 2018 va fi anul omagial al unității de credință și Anul comemorativ al făptuitorilor Marii Uniri din 1918.
 

un veac de la marea unire caracal
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018