Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Invitați să citească opera lui Eugen Ionescu
03.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 886

S-au stabilit subiectele pentru ce-a de-a VI-a ediție a concursului de creație artistică „Slatina, acasă la Eugen Ionescu”. Acestea vor fi făcute publice pe data de 14 noiembrie, iar până pe 27 noiembrie, elevii vor avea timp să studieze opera propusă și să își realizeze lucrările, fie ele creații literare sau plastice. Toate operele vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Slatina, pentru acordarea premiului de popularitate.


 Comisia concursului de creație artistică „Acasă la Eugen Ionescu”, organizat de „Primăria Slatina”, s-a întrunit pentru a stabili subiectele ediției de anul acesta.
Pe data de 28 noiembrie, subiectele vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Slatina, pentru a primi aprecieri din partea cititorilor.

Majoritatea premiilor vor fi acordate de comisia de specialitate, formată din profesori de limba română din afara Slatinei, un reprezentant al Primăriei Slatina, o scriitoare și un jurnalist.
Lucrările care se vor clasa pe locul I vor primi câte 1.000 lei, cele de pe locul al doilea 600 de lei, iar cele de pe locul III câte 400 de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018