Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Invitați să citească opera lui Eugen Ionescu
02.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 998

S-au stabilit subiectele pentru ce-a de-a VI-a ediție a concursului de creație artistică „Slatina, acasă la Eugen Ionescu”. Acestea vor fi făcute publice pe data de 14 noiembrie, iar până pe 27 noiembrie, elevii vor avea timp să studieze opera propusă și să își realizeze lucrările, fie ele creații literare sau plastice. Toate operele vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Slatina, pentru acordarea premiului de popularitate.


 Comisia concursului de creație artistică „Acasă la Eugen Ionescu”, organizat de „Primăria Slatina”, s-a întrunit pentru a stabili subiectele ediției de anul acesta.
Pe data de 28 noiembrie, subiectele vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Slatina, pentru a primi aprecieri din partea cititorilor.

Majoritatea premiilor vor fi acordate de comisia de specialitate, formată din profesori de limba română din afara Slatinei, un reprezentant al Primăriei Slatina, o scriitoare și un jurnalist.
Lucrările care se vor clasa pe locul I vor primi câte 1.000 lei, cele de pe locul al doilea 600 de lei, iar cele de pe locul III câte 400 de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE