Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Nocturna Bibliotecilor, la Slatina
30.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 89

Zeci de slătineni și-au petrecut vineri seara în bibliotecă. Instituția și-a deschis porțile peste programul obișnuit de lucru, invitând publicul la o serie de activități culturale, într-o manieră relaxantă și prietenoasă.


 Sub genericul „Cititul – Plăcere şi Necesitate”, Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” a oferit vizitatorilor un program interesant care a cuprins activităţi sub formă de vizite ghidate în bibliotecă, prezentări de cărţi rare, proiecţii de film, teatru, muzică, ateliere de creaţie, lansări de carte, dar şi expoziții.
Deschiderea „Nocturnei Bibliotecilor” a avut loc în salonul de artă, cu vernisajul expoziției de pictură „Culori de poveste” a artistului plastic Constantin Mihalache. Au fost alături de el prietenii, dar și alți artiști olteni cunoscuți.
Evenimentul „Nocturna Bibliotecilor” a oferit publicului o seară deosebită. Elevi de la Palatul Copiilor și Școala de Arte din Slatina au susținut momente artistice de dans, teatru și recitaluri de poezie, iar renumiții artiști Cătălin Mihalache și Gogu Neagoe au oferit autografe și au realizat caricaturi la minut.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018