Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Nocturna Bibliotecilor, la Slatina
30.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 78

Zeci de slătineni și-au petrecut vineri seara în bibliotecă. Instituția și-a deschis porțile peste programul obișnuit de lucru, invitând publicul la o serie de activități culturale, într-o manieră relaxantă și prietenoasă.


 Sub genericul „Cititul – Plăcere şi Necesitate”, Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” a oferit vizitatorilor un program interesant care a cuprins activităţi sub formă de vizite ghidate în bibliotecă, prezentări de cărţi rare, proiecţii de film, teatru, muzică, ateliere de creaţie, lansări de carte, dar şi expoziții.
Deschiderea „Nocturnei Bibliotecilor” a avut loc în salonul de artă, cu vernisajul expoziției de pictură „Culori de poveste” a artistului plastic Constantin Mihalache. Au fost alături de el prietenii, dar și alți artiști olteni cunoscuți.
Evenimentul „Nocturna Bibliotecilor” a oferit publicului o seară deosebită. Elevi de la Palatul Copiilor și Școala de Arte din Slatina au susținut momente artistice de dans, teatru și recitaluri de poezie, iar renumiții artiști Cătălin Mihalache și Gogu Neagoe au oferit autografe și au realizat caricaturi la minut.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018