Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Osica de Sus: S-au întrecut în dansuri populare
27.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1263

Sute de tineri dansatori din județul Olt s-au întrecut pe scena Căminului Cultural din comuna Osica de Sus, la prima ediție a unui festival-concurs. Ei au încântat publicul, dar și un juriu de specialitate, cu prestațiile și costumele lor.


Căminul Cultural din comuna Osica de Sus a găzduit ieri prima ediție a unui concurs județean destinat formațiilor de jocuri populare. Cei mai buni dansatori din 19 localități din județul Olt s-au duelat în coregrafii care mai de care mai spectaculoase.

Copiii din Ansamblul Ghimpețeni au fost cei care au deschis concursul.

Prima ediție a festivalul-concurs a fost organizată de Consiliul Județean Olt, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Cultural Olt și Primăria Osica de Sus. Pentru fiecare secțiune, organizatorii au acordat premii în bani, valoarea acestora fiind cuprinsă între 300 și 600 de lei. La secțiunea dans bărbătesc, premiul întâi a fost câștigat de Ansamblul Sârbii Măgura, la secțiunea dans fete, premiul întâi a fost obținut de Ansamblul din Potcoava, iar formația din Tia Mare și-a adjudecat marele premiu la secțiunea dans mixt.  

festival concurs dansuri populare osica de sus
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018