Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Corina Monea, debut poetic
26.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 176

Debut literar în peisajul cultural local. Corina Monea, o slătineancă talentată, a lansat ieri, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, primul său volum de versuri.


 „Îmi iau pantofii, rujul, sufletul, dispar”, astfel și-a intitulat Corina Monea primul său volum de versuri. Prietenii, numeroși oameni de cultură, au fost alături de autoarea slătineană la lansarea cărții.
Evenimentul cultural a fost unul interactiv. Participanții au vorbit frumos despre poeziile Corinei, au apreciat debutul său în literatură și au încurajat-o să continue pe acest drum. Alături de critici, jurnaliști și scriitori, pe scenă au urcat și artiști care au susținut câteva momente muzicale.


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017