Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Corina Monea, debut poetic
26.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 200

Debut literar în peisajul cultural local. Corina Monea, o slătineancă talentată, a lansat ieri, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, primul său volum de versuri.


 „Îmi iau pantofii, rujul, sufletul, dispar”, astfel și-a intitulat Corina Monea primul său volum de versuri. Prietenii, numeroși oameni de cultură, au fost alături de autoarea slătineană la lansarea cărții.
Evenimentul cultural a fost unul interactiv. Participanții au vorbit frumos despre poeziile Corinei, au apreciat debutul său în literatură și au încurajat-o să continue pe acest drum. Alături de critici, jurnaliști și scriitori, pe scenă au urcat și artiști care au susținut câteva momente muzicale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018