Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noaptea strugurilor amari
12.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 128

De mai bine de un deceniu a plecat pe meleaguri străine, iar dorul nestăvilit de locurile natale l-au făcut să își scrie trăirile în paginile unei noi cărți. Vorbim despre jurnalistul și scriitorul oltean Marin Trașcă. Astăzi, chiar de ziua sa de naștere, a venit din Spania, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”, pentru a-și lansa noul volum de proză.


„Doar atunci când ești departe, duci dorul dorului de toate”. Astfel își argumentează autorul Marin Trașcă, ultima sa scriere, intitulată sugestiv „Noaptea strugurilor amari”. O carte pe care a dorit să o lanseze în mijlocul prietenilor de care i-a fost atât de dor. I-au fost cu toții alături, la Biblioteca din Slatina, l-au îmbrățișat cu drag și l-au felicitat pentru noua realizare literară.
„Noaptea strugurilor amari” este povestea tuturor românilor plecați departe de casă. Vorbește despre tristețile și bucuriile acestor oameni care respiră dor în fiecare secundă a vieții lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018