Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Noaptea strugurilor amari
12.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 113

De mai bine de un deceniu a plecat pe meleaguri străine, iar dorul nestăvilit de locurile natale l-au făcut să își scrie trăirile în paginile unei noi cărți. Vorbim despre jurnalistul și scriitorul oltean Marin Trașcă. Astăzi, chiar de ziua sa de naștere, a venit din Spania, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”, pentru a-și lansa noul volum de proză.


„Doar atunci când ești departe, duci dorul dorului de toate”. Astfel își argumentează autorul Marin Trașcă, ultima sa scriere, intitulată sugestiv „Noaptea strugurilor amari”. O carte pe care a dorit să o lanseze în mijlocul prietenilor de care i-a fost atât de dor. I-au fost cu toții alături, la Biblioteca din Slatina, l-au îmbrățișat cu drag și l-au felicitat pentru noua realizare literară.
„Noaptea strugurilor amari” este povestea tuturor românilor plecați departe de casă. Vorbește despre tristețile și bucuriile acestor oameni care respiră dor în fiecare secundă a vieții lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017