Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Noaptea strugurilor amari
12.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 119

De mai bine de un deceniu a plecat pe meleaguri străine, iar dorul nestăvilit de locurile natale l-au făcut să își scrie trăirile în paginile unei noi cărți. Vorbim despre jurnalistul și scriitorul oltean Marin Trașcă. Astăzi, chiar de ziua sa de naștere, a venit din Spania, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”, pentru a-și lansa noul volum de proză.


„Doar atunci când ești departe, duci dorul dorului de toate”. Astfel își argumentează autorul Marin Trașcă, ultima sa scriere, intitulată sugestiv „Noaptea strugurilor amari”. O carte pe care a dorit să o lanseze în mijlocul prietenilor de care i-a fost atât de dor. I-au fost cu toții alături, la Biblioteca din Slatina, l-au îmbrățișat cu drag și l-au felicitat pentru noua realizare literară.
„Noaptea strugurilor amari” este povestea tuturor românilor plecați departe de casă. Vorbește despre tristețile și bucuriile acestor oameni care respiră dor în fiecare secundă a vieții lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018